KETERING Beograd (Catering Belgrade)


Ketering je osnovna delatnost naše firme koja se već tri generacije uspešno bavi ugostiteljstvom. Znanje koje smo u početku sticali u inostranstvu uspešno smo nastavili da koristimo i u našoj zemlji. Već dugi niz godina uspešno organizujemo proslave, zabave, prijeme... Ono o čemu najviše vodimo računa je kvalitet hrane i, naravno, besprekorna usluga. Savremeni ketering mnogo je više od pukog spremanja obroka i ketering danas podrazumeva širok spektar usluga.
Morate priznati da organizacija jedne proslave sa 100, 150 ljudi nije ni malo jednostavna pa zato bar taj deo koji se tiče dostave hrane prepustite nama. Veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje naše višegodišnje iskustvo i dokaz su da nam sa punim poverenjem možete prepustiti ketering organizaciju.

 


Naša ketering usluga sadrži sve potrebne elemente koji podrazumevaju kompletno organizovanje proslava i prijema.
  • Najveću pažnju svakako posvećujemo kvalitetu hrane, njenom izgledu, aranžiranju a dostavljamo je pred samu proslavu tako da zadržava svoju svežinu.
  • Naša ekipa profesionalnih konobara ljubazno servira i poslužuje hranu i piće.
  • Savremeni ketering podrazumeva i aranžiranje prostora. Za vas ćemo profesionalno odraditi sve vrste cvetnih i drugih aranžmana.
  • Naravno, ne treba da razmišljate ni o escajgu, čašama, posuđu. Svega će biti u dovoljnom broju.
  • Obezbeđivanje dovoljnog broja stolova, stolica i sličnih stvari takođe je naš posao i podrazumeva se ukoliko je u pitanju ozbiljna firma za ketering.

KETERING Beograd (Catering Belgrade)
 
Izrada sajtova BG Host