Sve je počelo još pre drugog svetskog rata u kultnoj beogradskoj kafani "Beli grad" na Zelenom vencu. Kasnije, iskustvo smo sticali kako u našim renomiranim ugostiteljskim objektima (Ruski car, Majestic, Slavija) tako i u inostranstvu. Kako je ketering u poslednjoj deceniji sve zastupljeniji, tako su i usluge keteringa postale naša osnovna delatnost.
Usluge keteringa dele se na dve kategorije - biznis ketering i event ketering.


BIZNIS KETERING

Biznis ketering namenjen je većim kompanijama koje svojim zaposlenima žele da omoguće tople obroke za vreme pauze. To su po pravilu kuvana jela koja se uz hleb, pecivo i pribor za jelo isporučuju na radno mesto. Ovakva vrsta usluge ugovara se na duži vremenski period.
EVENT KETERING

Za razliku od biznis keteringa, event ketering podrazumeva pripremu hrane za poslovne i privatne manifestacije. Takvu vrstu usluge podjednako koriste i kompanije, za svoje proslave i promocije, ali i privatna lica za rođendane, svadbe, slave...

Svaki posao započinjemo dogovorom sa klijentom o meniju i dodatnim uslugama. U zavisnosti od veličine događaja manje proslave se mogu organizovati za par dana, dok je priprema keteringa za veći broj ljudi posao koji zahteva više vremena.
Naša kuhinja sa savremenom ugostiteljskom opremom kao i naše veliko iskustvo u pripremi i dostavi hrane svaku Vašu želju učiniće mogućom.
 
Izrada sajtova BG Host